Dakwerken

Wij leveren professionele dakbedekking voor zowel hellende als platte daken. Contacteer ons

Dakwerken

svg divider

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor uw dakwerken in Mechelen en omgeving? Kijk dan niet verder dan YK Construct. Ons team van ervaren professionals heeft uitgebreide ervaring in zowel hellende als platte daken, en we zijn toegewijd aan het leveren van top-notch diensten om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Bij YK Construct begrijpen we dat uw dak een essentieel onderdeel is van uw huis of bedrijf. Daarom gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit en passen we de nieuwste technieken toe om ervoor te zorgen dat uw dak duurzaam is. Of u nu een nieuwe dakinstallatie, dakreparatie of dakvervanging nodig heeft, onze experts beschikken over de vaardigheden en kennis om elk dakbedekkingsproject met precisie en zorg uit te voeren. 

We zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice, en we zijn er trots op dat we snel, betrouwbaar en gemakkelijk om mee te werken zijn. Ons team zal nauw met u samenwerken om uw specifieke behoeften en voorkeuren te begrijpen, en we zullen gepersonaliseerde oplossingen bieden die voldoen aan uw unieke eisen. 

Laat een beschadigd of verouderd dak de veiligheid en functionaliteit van uw eigendom niet in gevaar brengen. Neem vandaag nog contact op met YK Construct voor een afspraak en ervaar het verschil dat onze professionele dakdiensten kunnen maken. 

Plaatsen van dakisolatie

Bij YK Construct geloven we dat een allesomvattende aanpak essentieel is voor het leveren van uitzonderlijke dakbedekkingsdiensten. Daarom bieden we een reeks dakbedekkingsoplossingen, van A tot Z, om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw dakbedekkingsproject met expertise en zorg wordt behandeld. 

Als het gaat om platte daken, pakken we elk detail nauwgezet aan. Ons ervaren team overweegt zorgvuldig de beste aanpak voor het leggen van dakbedekking en roofing, zodat uw dak waterdicht, duurzaam en duurzaam is. Bovendien betekent onze expertise in alle soorten lood-, zink- en koperwerken dat we afwatering met precisie en efficiëntie kunnen installeren. 

Wij begrijpen dat dakgoten een essentiële rol spelen bij de bescherming van uw woning tegen waterschade. Daarom bieden wij verschillende opties voor bakgoten of hangende goten en werken wij nauw met u samen om de beste oplossing voor uw specifieke behoeften te vinden. Ons team laat u de verschillende mogelijkheden zien en helpt u het juiste type dakgoot voor uw woning te kiezen. Vervolgens voeren we alle noodzakelijke werkzaamheden uit, zodat uw nieuwe dakgootsysteem functioneel en betrouwbaar is. 

Bij YK Construct zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van Velux-ramen. Ons team kan de installatie snel en efficiënt uitvoeren, zodat uw nieuwe ramen perfect passen en maximaal natuurlijk licht bieden. Of u nu een donkere ruimte wilt opfleuren of meer ventilatie wilt in uw huis of bedrijf, wij hebben de juiste oplossing voor u. 

Tot slot begrijpen we het belang van energie-efficiëntie en daarom bieden we isolatieoplossingen voor uw dak. Of u er nu voor kiest om uw dak van binnen of van buiten te isoleren, onze experts gebruiken de nieuwste technieken en materialen om u te helpen besparen op uw energierekening en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Wat uw dakbehoeften ook zijn, YK Construct is er om u te voorzien van een uitgebreide reeks oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw dakbedekkingsproject. 

Contacteer ons gerust

Bij YK Construct zijn we volledig uitgerust om al uw dakbedekkingsbehoeften te behandelen, van begin tot eind. Ons team van deskundigen is ervaren in alle aspecten van dakbedekking, van daktimmerwerk tot afwerking, zodat elk aspect van uw dakbedekkingsproject met precisie en zorg wordt behandeld. 

Of u nu op zoek bent naar deskundige dakdiensten of kwaliteitsrenovatie, YK Construct is er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw volgende project.

Maak een afspraak Contacteer Ons

Logo

Met een uitgebreide achtergrond in bouwkundige werken binnen Mechelen en omstreken brengt YK Construct een jarenlange expertise mee.

Locatie: Bekijk de kaart

Telefoon zaakvoerders: 

Yilmaz Kurum : 0486 33 32 01
Simon Gurgis  : 0476 84 40 36

E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 8:00 -19:00

Over ons

Ons team bestaat uit een heel aantal vakmensen en twee  zaakvoerders, die zelf ooit gestart zijn als metselaar en dakwerker.  In de loop der jaren hebben we meer dan 100 projecten succesvol afgerond, waaronder nieuwbouw, renovatie en dakwerken.