Over ons

Over YK Construct: Ons verhaal, onze missie en ons streven naar uitmuntendheid Contacteer ons

Over ons

svg divider

Ontdek de mensen en de passie achter het succes van YK Construct. YK Construct is opgericht in 2011 en is sindsdien uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de bouwsector. Ons team bestaat uit een heel aantal vakmensen en twee  zaakvoerders, die zelf ooit gestart zijn als metselaar en dakwerker. 

In de loop der jaren hebben we meer dan 100 projecten succesvol afgerond, waaronder nieuwbouw, renovatie en dakwerken. We zijn er trots op dat we werk van hoge kwaliteit leveren en ervoor zorgen dat alle afspraken worden nagekomen. Als bewijs van ons streven naar kwaliteit bieden wij een aansprakelijkheidsgarantie van 10 jaar op al ons werk. 

Bij YK Construct begrijpen we dat elk project uniek is, en we streven naar een persoonlijke benadering van elke opdracht die we uitvoeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw bouw-, renovatie- of dakbedekkingsproject en wij zullen u graag een gedetailleerde offerte doen toekomen en uw vereisten in detail bespreken.

Logo

Met een uitgebreide achtergrond in bouwkundige werken binnen Mechelen en omstreken brengt YK Construct een jarenlange expertise mee.

Locatie: Bekijk de kaart

Telefoon zaakvoerders: 

Yilmaz Kurum : 0486 33 32 01
Simon Gurgis  : 0476 84 40 36

E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 8:00 -19:00

Over ons

Ons team bestaat uit een heel aantal vakmensen en twee  zaakvoerders, die zelf ooit gestart zijn als metselaar en dakwerker.  In de loop der jaren hebben we meer dan 100 projecten succesvol afgerond, waaronder nieuwbouw, renovatie en dakwerken.