Ruwbouwwerken

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, van graafwerkzaamheden tot rioolwerkzaamheden. Contacteer ons

Ruwbouwwerken

svg divider

Het bouwen van een nieuw huis kan een spannend vooruitzicht zijn, maar het kan ook overweldigend zijn met zoveel details om rekening mee te houden. Gelukkig hebben we bij YK Construct de expertise en ervaring om u te helpen bij elke stap van het nieuwbouwproces in Mechelen en omgeving.

Van de eerste planning en ontwerpfasen tot de laatste afwerking, ons team van professionals zal met u samenwerken bij elke stap om ervoor te zorgen dat uw nieuwe huis alles is wat u wilt. 

Wij begrijpen dat elke huiseigenaar unieke behoeften en voorkeuren heeft, daarom bieden wij een breed scala aan nieuwbouwdiensten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel of modern ontwerp, ons team heeft de expertise om uw visie te verwezenlijken. 

Ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal bij alles wat we doen. We nemen de tijd om te luisteren naar uw behoeften en zorgen, en we werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw nieuwe huis aan uw verwachtingen voldoet. 

Alles in nauw overleg

Bij YK Construct weten we dat een succesvol nieuwbouwproject begint met een stevig fundament, zowel letterlijk als figuurlijk. Daarom zorgen wij ervoor dat elk aspect van uw nieuwe huis wordt gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. 

Ons team van professionals heeft de expertise en ervaring om elk aspect van het nieuwbouwproces te behandelen, van graaf- en funderingswerk tot beton-, constructie-, metselwerk en betonputten en riolering. Wij werken nauw met u samen bij elke stap om ervoor te zorgen dat uw nieuwe huis precies zo wordt gebouwd als u wilt. 

Wij begrijpen dat elke huiseigenaar unieke behoeften en voorkeuren heeft, daarom bieden wij een breed scala aan diensten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu een gezellig huisje wilt bouwen of een uitgestrekt landgoed, ons team heeft de kennis en ervaring om uw droomhuis te realiseren. 

Wij maken een offerte op

Bij YK Construct begrijpen we dat het bouwen van een nieuw huis een ontmoedigende taak kan zijn, maar u kunt vertrouwen op ons team van professionals om u door elke stap van het proces te begeleiden. Van graafwerk tot funderingswerk, beton en metselwerk, wij hebben de nodige ervaring om de klus goed te klaren. We zijn ook gespecialiseerd in riolering en grondwerk voor terrassen en opritten, zodat uw nieuwe huis alles heeft wat u nodig heeft. 

Als u vragen heeft over onze nieuwbouwdiensten in Mechelen of omgeving, dan geven wij u graag alle nodige informatie. En als u op zoek bent naar een gratis en vrijblijvende offerte voor uw dakwerken, dan kunnen wij u daar ook mee helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan uw droomhuis te beginnen.

Maak een afspraak Contacteer Ons

Logo

Met een uitgebreide achtergrond in bouwkundige werken binnen Mechelen en omstreken brengt YK Construct een jarenlange expertise mee.

Locatie: Bekijk de kaart

Telefoon zaakvoerders: 

Yilmaz Kurum : 0486 33 32 01
Simon Gurgis  : 0476 84 40 36

E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 8:00 -19:00

Over ons

Ons team bestaat uit een heel aantal vakmensen en twee  zaakvoerders, die zelf ooit gestart zijn als metselaar en dakwerker.  In de loop der jaren hebben we meer dan 100 projecten succesvol afgerond, waaronder nieuwbouw, renovatie en dakwerken.