Renovatie

Onze renovatiediensten omvatten alle aspecten van het project, van begin tot eind. Contacteer ons

Renovatie

svg divider

Bent u van plan uw huis uit te breiden en te renoveren? Zoek niet verder dan YK Construct. Ons ervaren team heeft de expertise om alle soorten renovatiewerkzaamheden in Mechelen en omgeving aan te pakken.

Wij begrijpen dat het ondernemen van een renovatieproject een aanzienlijke onderneming kan zijn, daarom bieden wij een uitgebreide reeks renovatiediensten aan om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw project met zorg en precisie wordt behandeld. Van begin tot eind werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw renovatieproject aan uw exacte specificaties voldoet en uw verwachtingen overtreft. 

Ons team van experts heeft ervaring op alle gebieden van woningrenovatie, van kleine updates tot complete revisies. 

Bij YK Construct, zijn we trots op onze inzet voor kwaliteit vakmanschap, aandacht voor detail, en klanttevredenheid. Of u nu op zoek bent naar een enkele kamer of uw hele huis wilt renoveren, wij hebben de vaardigheden en expertise om uw visie werkelijkheid te laten worden. 

Van Zolderrenovatie tot afbreken van muren

Overweegt u een renovatieproject, maar weet u niet zeker waar u moet beginnen? Kijk dan niet verder dan YK Construct. Ons team van deskundigen is ervaren in alle aspecten van woningrenovatie en staat klaar om u te helpen uw leefruimte te transformeren om aan uw unieke behoeften te voldoen. 

Wij zijn gespecialiseerd in diverse renovatieprojecten, waaronder zolderverbouwingen en kameruitbreidingen. Ons deskundige team kan u helpen uw ongebruikte zolderruimte om te toveren in een functionele woonruimte, compleet met extra slaapkamers en Velux-ramen voor natuurlijk licht en ventilatie. 

Ook als u uw woonkamer groter wilt maken, kunnen wij u daarbij helpen. Ons team heeft de expertise om muren af te breken en ondersteunende poutrels te installeren, waardoor een open en uitnodigende leefruimte ontstaat die perfect is om gasten te ontvangen of te ontspannen met familie. 

Bij YK Construct geloven we dat luisteren naar onze klanten de sleutel is tot een succesvol renovatieproject. Dat is waarom we de tijd nemen om uw unieke behoeften en wensen te begrijpen voordat we beginnen te werken, ervoor te zorgen dat elk aspect van uw renovatieproject wordt voltooid volgens uw exacte specificaties.  

Neem contact op

Bij YK Construct zijn we er trots op een one-stop-shop te zijn voor al uw renovatie- en dakwerken. Ons team van ervaren professionals heeft de expertise en kennis die nodig is om elk project aan te pakken, groot of klein. 

Als u vragen heeft over uw renovatie- of dakbedekkingsproject, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om u bij elke stap te helpen.

Maak een afspraak Contacteer Ons

Logo

Met een uitgebreide achtergrond in bouwkundige werken binnen Mechelen en omstreken brengt YK Construct een jarenlange expertise mee.

Locatie: Bekijk de kaart

Telefoon zaakvoerders: 

Yilmaz Kurum : 0486 33 32 01
Simon Gurgis  : 0476 84 40 36

E-mail: [email protected]

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Maandag - Vrijdag 8:00 -19:00

Over ons

Ons team bestaat uit een heel aantal vakmensen en twee  zaakvoerders, die zelf ooit gestart zijn als metselaar en dakwerker.  In de loop der jaren hebben we meer dan 100 projecten succesvol afgerond, waaronder nieuwbouw, renovatie en dakwerken.